Medewerker Schoonmaak

Solliciteer nu

Medewerker Schoonmaak

Parttime · Enschede

Houd jij van je handen uit de mouwen steken en zijn spik en span jouw tweede en derde naam? Dat is mooi, dan zoeken wij jou!

Elke dag is weer anders en je zult je geen moment vervelen!

Als je bij Vliegveld Twenthe werkt, dan kom je in de horeca- en evenementenwereld terecht. Ons doel is dan ook om een geslaagd evenement neer te zetten voor onze opdrachtgevers en hun gasten. Jij weet natuurlijk als geen ander hoe belangrijk schone faciliteiten hierin zijn. Daarom speel je zowel voor, tijdens als na het evenement een cruciale rol in het behalen van dit doel. Ook kom je in contact met gasten. Je vindt het leuk om vragen te beantwoorden en gasten wegwijs te maken als dit nodig is. Je zal in ieder geval over het gehele terrein van Vliegveld Twenthe komen te werken. Klinkt goed toch?

Wat ga je precies doen? Jij:

Zorgt als medewerker schoonmaak samen met het team dat voorafgaand aan onze evenementen de ruimtes schoon zijn. Nu zal het ook wel eens voorkomen dat de locatie tijdens een evenement schoongemaakt moet worden, maar dat is voor jou geen probleem. Daarnaast zorg jij dat het kantoor netjes en schoon is voor je collega’s. Dus als jij blij wordt van stralende ruimtes, tevreden gasten en een leuk team? Dan zit je bij Vliegveld Twenthe op de juiste plek!

Wie ben jij?

Jij bent iemand die het beste werk levert in een flexibele en gezellige omgeving. Je houdt van aanpakken en vliegt bewijze van de locatie door om jouw collega’s te helpen. Als medewerker schoonmaak heb jij een belangrijke taak en daar ben je je bewust van. Woorden die jou omschrijven zijn: zorgvuldig, nauwkeurig en gestructureerd. Je hebt overzicht in wat er moet gebeuren en weet wat er speelt. Kortom: er ontgaat jou niets. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een contract van 24 tot 32 uur.

  • Flexibele werktijden en werkdagen.

  • Een marktconform salaris.

  • Een leuk team om mee samen te werken.

  • Dagelijks afwisselende werkzaamheden op verschillende evenementen.

  • Twee onvergetelijke personeelsfeesten per jaar waar nog maanden later over gepraat wordt. We vieren onze successen samen met de andere bedrijven van DeFabrique Holding.

Daag jij ons uit?

Borrelen de schoonmaakkriebels al bij je op en kan je niet wachten om met het team aan de slag te gaan? Solliciteer direct of neem contact op met Martijn Broshuis via 053 750 45 00.

Wij kijken naar je uit

Leer je nieuwe collega's alvast een beetje kennen.

Alina

Schoonmaak Medewerker

Martijn

Event Manager

Iryna

Schoonmaak Medewerker

Thomas

Allround Medewerker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.