Medewerker groenvoorziening

Solliciteer nu

Medewerker groenvoorziening

Full-time · Enschede

Ben jij iemand die onkruid geen kans geeft en houdt van een strakke groenvoorziening? Vind je het daarnaast heerlijk om zowel in teamverband als zelfstandig te werken? Dan hebben wij bij Vliegveld Twenthe dé vacature voor jou!

In een notendop

Wat ga je doen

  • Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onkruid geen kans krijgt op onze evenementenlocatie.
  • Voer je afwisselende taken uit als: (hoge bomen) snoeien, harken, maaien en bladblazen.

Dit kan je verwachten:

  • Op elk moment binnen je carrière kan je bij ons terecht! Je krijgt een passend salaris op basis van je leeftijd en werkervaring.
  • Een fulltime baan (40 uur) op een vaste en unieke werkplek, want je zal werken op onze evenementenlocatie.
  • Een gezellig en hardwerkend team om mee samen te werken én het werk te verbeteren.
  • Twee gezellige personeelsfeesten per jaar.

Jouw rol

Is het gras altijd groener bij de buren? Niet als jij daar wat aan kunt doen! Met jouw groene vingers zorg je er dagelijks voor dat het groen op onze evenementenlocatie er prachtig bij ligt. Je zal als medewerker groenvoorziening verschillende taken uitvoeren binnen je vak. Zo zal je onder andere gaan snoeien, harken, maaien en bladblazen. Eigenlijk doe je alles om onze locatie er verzorgd uit te laten zien. Of onze hoge bomen nu gesnoeid moeten worden of het onkruid verwijderd moet worden: jij weet precies wat ons groen nodig heeft. 

Wie ben jij?

Jij bent een echte groenliefhebber. Je vindt het heerlijk om te werken in de buitenlucht. Samen met je collega’s deel je de passie om onze evenementenlocatie er fris en groen uit te laten zien. Je bent een hardwerkende en sociale collega die de afwisseling tussen samenwerken en zelfstandig werken prettig vindt. Als medewerker groenvoorziening ben je gemotiveerd om het mooiste resultaat te behalen en ben je fysiek fit. Ervaring als medewerker groenvoorziening is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk. Wij bieden je de kans om je te ontwikkelen in dit vakgebied. 

Interesse en tijd voor een kop koffie (of thee)?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer direct! Vragen? Stuur een mail naar vacatures@vliegveldtwenthe.nl t.a.v. Martijn.

We kijken naar je uit

Leer je nieuwe collega's alvast een beetje kennen!

Dick

Facilitair Medewerker

Nicole

Sales Manager

Martijn

Operationeel Manager

Tamara

Schoonmaak Medewerker