Allround klusjesman of -vrouw

Solliciteer nu

Allround klusjesman of -vrouw

FULL-TIME · ENSCHEDE

Zoek jij een unieke werkomgeving? Bouw dan mee aan Vliegveld Twenthe! Als klusjesman of -vrouw mag je onderhoud en reparaties verrichten aan gebouwen zoals onze twee brandweerkazernes en F-16 shelters. Dus heb jij twee rechterhanden die graag timmeren, repareren en onderhoud verrichten? Dan is Vliegveld Twenthe dé werkplek voor jou!

Dit kun je verwachten als klusjesman of -vrouw:

 • Meer dan voldoende gereedschap, zodat jij je taken het beste kunt uitvoeren.

 • Ondersteunen van het team met afwisselende klussen, zoals storingen, groenvoorziening, timmeren of ander onderhoud.
 • Praktische veranderingen realiseren om de evenementen en werksituatie te verbeteren.
 • Onderhoud en reparaties over 50 hectare outdoor en 2 hectare indoor.
 • Ervaring als klusjesman of -vrouw is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk.

Dit biedt Vliegveld Twenthe jou:

 • De kans om jouw specialisme te ontdekken en te ontwikkelen.

 • Een klein en gezellig team.
 • Een fulltime functie (32 - 40 uur per week) met in de basis regelmatige werktijden.
 • De kans om mee te bouwen aan een oude vliegbasis.
 • De creatieve vrijheid om materialen te hergebruiken. Je krijgt de mogelijkheid om met het team mooie dingen te maken van materiaal dat al bestaat.
 • Op elk moment binnen je carrière kan je bij ons terecht! Je krijgt een passend salaris op basis van je leeftijd en werkervaring.

Jouw rol

Als klusjesman of -vrouw ben je het hele jaar bezig met het onderhouden en repareren van onze evenementenlocatie Vliegveld Twenthe. Je weet gebreken te signaleren en deze zelfstandig of in teamverband te repareren. Omdat je als klusjesman of -vrouw taken als timmeren, schilderen, dakwerk, installatie onderhoud enzovoorts uitvoert, leer je verschillende specialisaties binnen het vakgebied. Ervaring is dus niet nodig. Heb je wel ervaring en weet je waar je sterke kanten liggen? Wij staan open voor nieuwe ideeën en suggesties. Samen maken we van Vliegveld Twenthe een prachtige evenementenlocatie!

Wie ben jij?

Je krijgt energie van een team dat hard werkt, maar waar ook plek is voor humor. Je vindt het leuk om dingen te repareren en goed te onderhouden. En dat vinden wij het belangrijkst. Een specifieke opleiding is daarom bij ons niet vereist. Je hebt simpelweg twee rechterhanden en wat je nog niet kan, leer je snel aan. Binnen je werk vind je het thema duurzaamheid belangrijk. Daarom word je enthousiast als je hoort dat je de creatieve vrijheid krijgt om materialen te hergebruiken. Je krijgt de mogelijkheid om met het team mooie dingen te maken van materiaal dat al bestaat. Daarnaast houd je van mooie evenementen en zou je graag meehelpen met festivals die een paar keer per jaar plaatsvinden. Jij weet praktische verbeteringen te realiseren, die zowel jouw collega’s als het evenement naar een hoger niveau tillen. 

Interesse en tijd voor een kop koffie (of thee)?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer direct! Vragen? Stuur een mail naar vacatures@vliegveldtwenthe.nl t.a.v. Astrid.

We kijken naar je uit

Leer je nieuwe collega's alvast een beetje kennen!

Dick

Facilitair Medewerker

Alina

Schoonmaak Medewerker

Martijn

Operationeel Manager

Tamara

Schoonmaak Medewerker

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.