Allround Event Medewerker

Solliciteer nu

Allround Event Medewerker

Full-time · Enschede

Door jouw voorliefde voor prachtige en memorabele evenementen is dit dé baan voor jou. De gast staat bij jou altijd op #1 en als collega’s hulp nodig hebben spring je graag bij. Elke dag hebben wij weer een ander evenement en jij bent van begin tot eind betrokken! Nieuwsgierig hoe jouw dag als Allround Event Medewerker eruitziet? Lees snel verder:

Als onderdeel van het event team ga je:

 • De op- en afbouw van evenementen verzorgen. Zoals het bouwen van podia, opzetten van barren en gereedmaken van congreszalen.

 • Infrastructuur aanleggen. Zoals het leggen van stroomkabels en zorgen voor waterafvoer en -toevoer.

 • Facilitaire ondersteuning bieden tijdens evenementen, zoals het assisteren van bezoekers en zorg dragen voor algemene facilitaire voorzieningen.

 • Assisteren achter de bar tijdens evenementen indien nodig.

 • Maar het allerbelangrijkste; je zorgt dat gasten de dag van hun leven hebben.


Lees hier meer over hoe een dag er voor jou uit gaat zien: https://vliegveldtwenthe.nl/2021/werk-mee-aan-toffe-evenementen/

Wie ben jij?

Jij bent - net zoals wij - helemaal in je element op een goed geregeld evenement. Stilzitten is totaal niet jouw ding; je neemt dan ook graag initiatief en ziet altijd wel iets om te doen. Daarnaast haal je onwijs veel plezier uit het begroeten van nieuwe mensen. Door jouw klantvriendelijke en dienstverlenende instelling, ben jij een echte gastvrouw of -heer.

Jij bent nu op zoek naar een fulltime baan om van begin tot eind betrokken te zijn bij prachtige en elke dag verschillende evenementen. Je vindt het vooral leuk om evenementen op te bouwen en vervolgens in actie te zien. Gaat er iets niet helemaal lekker? Jij fixt het. Is het net wat drukker bij de horecapunten? Jij springt net zo graag bij om je collega’s te helpen en met gasten in de weer te zijn.

Aangezien sommige evenementen tot later op de avond duren, is het van belang dat je op goed bereisbare afstand van Vliegveld Twenthe woont. Wij vinden jouw woon-werkbalans ontzettend belangrijk.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een vaste aanstelling in een functie van 40 uur.

 • Afwisselende werkzaamheden op dagelijks verschillende evenementen, zoals nu en binnenkort: het springkussenfestival, de mega vlooienmarkt, een aziatisch festival en Citro Classica! 

 • Afhankelijk van leeftijd en werkervaring, vanaf €2.419,- bij 40 uur per week (en 21 jaar en ouder), gebaseerd op schaal 5 van de horeca loontabellen

 • Een functie bij een groeiende evenementenlocatie, misschien sta jij binnenkort een heel team aan te sturen!

 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid van ons, zodat je zo snel mogelijk het terrein af kan sluiten. 

 • Twee fantastische en memorabele personeelsfeesten op onze locatie of bij één van de andere bedrijven binnen DeFabrique Holding. Zoals afgelopen januari: DeFabrique Holding | Winterfeest 2024

Daag jij ons uit? 

Enthousiast geworden en klaar om de handen uit de mouwen te steken? Solliciteer dan direct of stuur een mail naar vacatures@vliegveldtwenthe.nl t.a.v. Martijn.

Wij kijken naar je uit

Leer je nieuwe collega's alvast een beetje kennen.

Emma

Sales Medewerker

Martijn

Event Manager

Thomas

Event Medewerker

Martijn

Operationeel Manager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. We waarderen de interesse, maar we werven onze medewerkers graag rechtstreeks. Dank voor uw begrip.